Privacy

2 maart 2020

Uw privacy is voor Suzies Farm van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met uw gegevens op de websites:

  • countryfair.nl
  • countryfair.eu
  • countryfair.de
  • hetwestendorp.nl
  • suziesfarm.nl

Als we in het vervolg van deze privacy pagina het hebben over websites dan betreft dit en is dit van toepassing op alle bovenstaande websites. Als u vragen hebt of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met ons.

Formulieren

Op onze websites worden diverse formulieren gebruikt; elk met een ander doel. Wanneer u gegevens via deze formulieren verstuurt komen deze binnen in de mailbox van Suzies Farm. Uw ingezonden gegevens worden alleen gebruikt om:

  • met u een afspraak te maken
  • om uw vraag te beantwoorden
  • om uw nieuwsbrief status bij te werken
  • om uw bestelling te verkeen.

Tevens worden ingezonden berichten ook voor een onbepaalde tijd opgeslagen in het beveiligde CMS van onze website. Hiertoe heeft alleen het Suzanne en Mariël Ruesink van Suzies Farm en de website bouwer toegang tot.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

  1. Maarten Heideman (website bouwer);

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

In onze websites gebruiken we cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze websites voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met een link naar meer uitleg over cookies wat u ook hieronder kunt lezen. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Functionele cookies
Wij gebruiken functionele cookies, die noodzakelijk zijn om onze website te kunnen laten functioneren. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld cookies om te onthouden of u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies of om te kijken of u een bepaalde melding hebt weg geklikt om deze niet meer te tonen.

Analytische cookies
Ook gebruiken we analytische cookies, waarmee we de werking van onze website kunnen optimaliseren. Wij kunnen met deze cookies bijvoorbeeld bijhouden hoe u onze website hebt gevonden en welke delen van onze website u hebt bezocht. Op basis hiervan kunnen wij wijzigingen doorvoeren.

Verwijderen van cookies
De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover kunt u de handleiding van de browser raadplegen.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan misschien niet goed meer.

Google Analytics
van Google | categorie: Analytisch
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze websites gebruiken. Wij hebben een vewerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Toestemming cookie

Van Suzies Farm| categorie: functioneel

De toestemming cookie, geplaatst door het C.M.S. van de website of van het intranet of door de app. , onthoudt of je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, zodat je deze toestemming slechts eenmalig hoeft te geven. Deze cookie wordt maximaal 1 (één) maand bewaard.

Session id

Van Suzies Farm | categorie: functioneel

Wij gebruiken Session id-cookies om tijdens uw bezoek de door u gemaakte keuzes (bijvoorbeeld een zoekfilter) te kunnen onderhouden. Daarnaast wordt de session id-cookie ook gebruikt voor een verbeterde beveiliging en formulier afhandeling. De Session id-cookies worden geplaatst door het CMS van onze website of van ons intranet en na afloop van jouw bezoek verwijderd.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Alle formulieren en login-formulieren op de website, in het intranet en in de app. worden verzonden via een https veilige verbinding, herkenbaar aan het slotje in uw browseradresbalk.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze websites wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming (zover dat wettelijk mogelijk is)
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Bekijk onze contact pagina voor actuele contactgegevens.