Top 3 groepsactiviteiten bij Suzie's Farm in Aalten

Bij Suzie’s Farm in Aalten beleef je de leukste groepsactiviteiten van de Achterhoek. We hebben de drie leukste groepsuitjes voor je op een rij gezet. Dit zijn de top 3 groepsactiviteiten van Suzie’s Farm:

Groepsactiviteit #1: Bezoek boerderij ’t Westendorp.

De expeditie naar boerderij ’t Westendorp is ons grote trots. Op boerderij ’t Westendorp is in april 2023 het grootste theepottenmuseum van Nederland geopend. Op de boerderij is nog veel meer leuks te beleven. Zo is er het Follybos met leuke, grappige bouwwerken van ongebruikelijke materialen. In Suzie’s Museum op loopafstand zijn vijf verzamelingen te zien. Denk hierbij aan 2000+ lachende wekkers, 1000+ gewolkte potten, strijkijzers en kinderwagens. Daarnaast kom je op de boerderij ook prachtige Silo Art tegen, de Silo Art is onderdeel van de Silo Art Tour.

Wordt er dan ook nog geboerd op de boerderij? Jazeker wel. Op de boerderij ’t Westendorp zijn 175 melkkoeien en Achterhoekse Ossen te bewonderen. Door de verbinding tussen Suzie’s Farm en boerderij ’t Westendorp is Suzie’s Farm in staat een heerlijk, vers en transparant menu aan te bieden met daarbij een beleving van grond tot mond. We nodigen je graag uit om na afloop een hapje bij Suzie’s Farm te komen eten. Of kies voor een lekkere lunch vooraf.

>> Meer informatie

Groepsactiviteit #2: Boeren mini golf

Speel een potje mini golf bij Suzie’s Farm op de ruime midgetgolfbaan met 18 holes. Dit is een leuke activiteit om even de benen te strekken na een lunch bij Suzie’s Farm. Na afloop kunnen de kinderen zich uitleven in de grote speeltuin. Het spel is geschikt voor alle leeftijden en je hoeft geen ervaren golfer te zijn om mee te doen.

Groepsactiviteit #3: Diverse fiets- en wandelroutes

Suzie's Farm is het startpunt van verschillende fiets- en wandelroutes die je door het prachtige landschap van Aalten en omgeving brengen. Eén van de fietsroutes gaat naar boerderij 't Westendorp. Leg een goede bodem op het terras met een lekkere lunch en beloon jezelf na afloop met een drankje en een stuk huisgemaakte taart. Binnen liggen er verschillende routekaarten voor u klaar. Bekijk de menukaart.

Kies één van deze top 3 activiteiten bij Suzie’s Farm en heb een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s.

Geplaatst in op 07 jun. 2023

1778499 #1e4131