Sinterklaas

Sinterklaas bij Suzie’s Farm

Kom bij Suzie’s Farm je schoentje of klompje zetten! Bij onze open haard kun je je klompje zetten en een mooie kleurplaat maken voor Sinterklaas. Op zondag kun je je gevulde klompje weer ophalen, deze worden persoonlijk door Sinterklaas en de Pieten gebracht! Doe ook mee met onze “raad en win actie” en maak kans op een leuke prijs uit onze streekwinkel.

Het klompje zetten is op woensdag 30 november t/m zaterdag 3 december tijdens onze openingstijden.

Op zondag 4 december is er van 11.00 tot 14.00 uur een heerlijk Sinterklaas Brunchbuffet. Daarna komen Sinterklaas en zijn Pieten om 14.30 uur ook de klompjes weer terugbrengen. Wie zingt er het hardste mee en wie vangt de meeste pepernoten? In onze bioscoop draaien wij ook nog elk uur een leuke Sinterklaasfilm.

Tijdens het Sinterklaas Brunchbuffet serveren wij heerlijke warme en koude broodjes, een lekker soepje, diverse kazen, warme en koude vleesgerechten van eigen boerderij, huisgemaakte salades, een gekookt eitje, vers fruit en zoete lekkernijen. Koffie, thee, ranja, melk en verse smoothies zijn ook inbegrepen. Natuurlijk laat Sinterklaas de jongste gasten niet met lege handjes naar huis gaan! We maken er een feestje van! Volwassenen € 29,50 en kinderen 4 t/m 11 jaar € 15,00

Op al deze dagen hebben wij ook een leuk wandelarrangement, geschikt voor de hele familie. De wandelroute is rondom Suzie’s Farm, grotendeels door het bos en in te korten waar nodig. Je krijgt de route op papier mee en bij terugkomst krijg je een heerlijke warme chocolademelk (of koffie/thee) en een stukje huisgemaakte pepernotentaart (€ 6,50 p.p.)

Geplaatst in Nieuws op 28 nov. 2022