Kom naar het Follybos by night

Bezoek het leuke, grappige Follybos van Suzie's Farm. Vanaf vandaag ook te bezoeken in de avond. Met alle lichtjes die dan aan zijn lijkt het nog mooier! Het Follybos bestaat uit diverse bijzondere bouwwerken. Deze zijn veelal gemaakt van materialen die anderen weg gooien. Denk aan een koepel van flessen, muur van flessen of zelfs een vloer van flessen. Bekijk de kasteeltorens die gebouwd zijn van stoeptegels, het kleinste kerkje van Nederland of verdwaal in de gangen onder de grond. Er kan gegriezeld worden in het spookhuis of je kan een bezoek brengen aan de drytanic.

Vervolg je bezoek naar het museum. Hier staan zeer diverse collecties. Van antieke strijkijzers, design theepotten tot geëmailleerde potten en pannen, peper en zout stelletjes en heel veel antieke vleesmolentjes.

De laatste dagen is er veel aandacht geweest voor de beschilderde silo's. Op het varkensbedrijf staan 10 meter hoge voersilo's die de laatste dagen beschildert zijn door RoosArt. Zij heeft 4 levensgrote portretten aangebracht op de silo's. De personen staan voor de Achterhoek. Gezelligheid, jong en oud, trots, ondernemerschap, weerbaarheid en nuchterheid.

Kortom genoeg te zien en een leuke avond te beleven. In verband met Corona graag reserveren.

Kosten voor het bezoek zijn € 7,50 p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 4,- p.p. Open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagavond op afspraak. Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM, hierdoor zijn we tijdelijk gesloten tot 19 november.

Geplaatst in Nieuws op 14 jul. 2020