Historie

De historie van Suzie's Farm

In 35 jaar toverde de familie Hofsteenge café de Wever om in het prachtige zalencentrum 't Schepersveld. Op 1 juli nam Suzanne Ruesink met haar familie het stokje over. Voorlopig onder de huidige naam, maar steeds vaker onder de naam Suzie's Farm.

De familie Ruesink heeft een melkvee- en varkensbedrijf, Boerderij 't Westendorp. Opa en oma Ruesink begonnen met de melkkoeien, Erik en Joke namen dit rond 1980 over. Later kochten zijn ook het varkensbedrijf aan de overkant van de weg erbij. Om het boerenleven te promoten begonnen ze in 1996 met de Farm & Country Fair. Dochters Suzanne en Mariël werken hier, ook Joyce is nauw betrokken bij alle activiteiten.

Al jarenlang bezoekt de familie Ruesink open boerderijen in Engeland en mede hierdoor is al lang geleden het idee voor Suzie's farm ontstaan: een belevenisboerderij met eten van eigen erf. De prachtige lecatie van 't Schepersveld biedt ruimte voor alle creatieve ideeën. De voeding van de boerderij wordt gebruikt in het restaurant en vanaf het restaurant worden er arrangementen gemaakt naar de boerderij. Boerderij 't Westendorp en 't Schepersveld vallen dan ook beide onder Suzie's Farm. De boerderij aan de Westendorpweg in Aalten is te bezoeken met verschillende arrangementen.