Wie zijn wij

Suzies Farm is een familie bedrijf dat al jaren wordt gerund door de familie Ruesink. Suzanne Ruesink, bekend van onder anderen het Lagerhuis en Onze Boerderij runt op dit moment het bedrijf met haar ouders (Erik en Joke), zus (Mariel) en een team van fantastische medewerkers en vrijwilligers.


Het bedrijf bestaat uit 3 locaties
Sinds 2020 is het restaurant met streekproductenwinkel, speeltuin, midgetgolfbaan, indoor speelboerderij, BBQ plekken en zalen toegevoegd aan het familiebedrijf. Op deze plek vinden Suzanne en de koks elkaar in hun liefde voor lokaal, transparant en lekker eten. De koks zorgen er met hun creativiteit voor dat er fantastische gerechten op het bord worden gepresenteerd die het verhaal vertellen van de boerderij. Wanneer gasten graag meer willen weten over waar hun eten vandaan komt kunnen ze een bezoek brengen aan de boerderij.

Zo is het melkveebedrijf te bezoeken. Hier zijn 160 melkkoeien met meer dan 6 verschillende koeienrassen. Het bedrijf produceert als één van de 7 Nederlandse bedrijven Beter Leven 1 Ster melk, momenteel is dat alleen verkrijgbaar via Jumbo huismerk. Dit houd in dat de koeien ook in de stal meer ruimte hebben, dat er extra aandacht wordt besteed aan biodiversiteit en landschapsbeheer en dat er zo veel mogelijk voer binnen een straal van 50 kilometer aan de koeien wordt gevoerd.

Daarnaast heeft Suzies Farm een vleesvarkensbedrijf waar de varkens voor meer dan 80% gevoerd worden door middel van reststromen uit de voedingsmiddelen industrie. Denk hierbij aan aardappelschillen, kaas wei of reststromen uit Bio Ethanol.

In het follybos naast de boerderij staan grappige bouwwerken, kasteeltorens, ondergrondse gangen met licht en geluid beleving. Daarnaast zijn er uitgebreide verzamelingen te vinden. De wekkerverzameling met gekleurde wekkers, antieke strijkijzers, grijs gewolkte emaille potten en pannen, vele gehakt- en bonenmolentjes en nog veel meer. De verzamelingen en het bos zijn uitsluitend na afspraak te bezoeken met groepen vanaf 10 personen. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar.

We vinden het als familie belangrijk om samen met ons team iedereen te laten genieten van de prachtige plek waar onze boerderij staat en een inkijkje te geven in het boerenleven dat voor ons bestaat uit op een duurzame, diervriendelijke manier en met respect voor de natuur voedsel te produceren. Vervolgens dit voedsel aan te bieden op een fantastische manier bij ons restaurant. Dit alles via een korte keten zodat we volledige transparantie kunnen geven en behouden.

Graag hopen we je te zien!

Gastvrije groet,

Familie Ruesink en team


Submenu