Agenda

22 februari Whisky tasting met Henri Goossen

Een uniek uitje bij Suzie's Farm in Aalten! Henri Goossen is gepassioneerd Whisky Teacher. Hij maakt er iedere keer een ware theatershow van. Of, zoals hij zelf zegt: “nosing, tasting, entertaining”. U wordt welkom geheten met een welkomstdrankje, kunt diverse Whiskys proeven en Suzie's Farm zal er bijpassende hapjes bij serveren gemaakt van de lekkerste ingrediënten uit de Achterhoek. Ben jij erbij? Let op beperkte beschikbaarheid!
𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 http://tinyurl.com/HenriGoossens

23 februari Boh Foi Toch & meer

Hun mengsel van zydeco en rock sloeg meteen aan, de Boh Foi Toch-Rap was een groot succes. Besloten werd door te gaan. Het repertoire werd uitgebreid en polka's, walsen, maar ook ballads vonden er hun plaats, net als Folky deuntjes en Tex-Mex. De teksten bleven steeds in het Achterhoeks! Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest. Met een voorprogramma artiest en huis DJ beloofd het een legendarische avond te worden in zaal ''The Barn'' bij Suzie's Farm in Aalten!
𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 Suziesevents2024.eventgoose.com

22 maart The Kilkennys komen naar Nederland

Zaal open: 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Het gaat hier om een zitconcert in theateropstelling. The Kilkennys, een traditionele Ierse folk- en balladband, staan bekend om hun dynamische arrangementen, energieke optredens en charismatische band met publiek over de hele wereld. Kom en beleef een avond echte Ierse Volksmuziek!

𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 : Suziesevents2024.eventgoose.com

1778499 #1e4131