Activiteiten

Bij Suzie’s Farm heb je keuze uit de leukste groepsactiviteiten van de Achterhoek. De groepsactiviteiten zijn geschikt voor jong en oud. Zo kunnen de kids losgaan in de 80m2 grote speeltuin, terwijl jij geniet van onze lokale en seizoensgebonden keuken.

Rustzoekers en natuurliefhebbers zijn bij Suzie’s Farm ook volledig op hun plek. Vanuit Suzie’s Farm beginnen er diverse fiets- en wandelroutes die je door het prachtige landschap van Aalten en omgeving brengen.

Stiekem zijn we het meest trots op de expeditie naar onze boerderij ’t Westendorp.

Graag zetten we onze activiteiten voor je op een rij:

Ons trots: Op Expeditie naar Boerderij 't Westendorp

Boerderij 't Westendorp is de bakermat waar de familie Ruesink in 1980 het melkveebedrijf startte. Inmiddels is boerderij 't Westendorp uitgegroeid tot de leukste en meest bizarre boerderij van de Achterhoek. Alle ingrediënten voor een gezellige dag zijn aanwezig.

Je geniet op boerderij 't Westendorp van het boerenleven terwijl je verrast wordt door creatieve en grappige bezienswaardigheden.

Een overzicht van de bezienswaardigheden:

 • Het grootste theepottenmuseum van Nederland met meer dan 10.000 (!) grappige en bijzondere Engelse theepotten
 • Het follybos met grappige opvallende bouwwerken gemaakt van materialen die de meeste mensen zouden weggooien
 • Silo Art (onderdeel van de Silo Art Tour)
 • Het melkveebedrijf met 160 melkkoeien (1 ster Beter Leven) met meer dan 6 verschillende koeienrassen
 • Suzie's Museum met vijf verzamelingen (1000+ gewolkte potten, 2000+ wekkers, 500+ striekiezers, 100+ gehaktmolens en kinderwagens)

Dit is hoe jouw dag eruit kan zien:

 • Deel 1: Begin de dag goed met koffie en taart of kies voor een lekkere lunch bij Suzie's Farm
 • Deel 2: Met de huifkar (€10 p.p), fiets, of auto onderweg naar boerderij 't Westendorp
 • Deel 3: Laat je verbazen door de knotsgekke boerderij 't Westendorp
 • Deel 4: Sluit de dag smakelijk af met een BBQ of diner bij Suzie's Farm

Deze volledig verzorgde dag hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €15,50,- per persoon geniet jij van een dag vol gezelligheid en verrassingen op boerderij 't Westendorp. (excl. huifkar, snacks, lunch en diner)

>> Meer informatie & reserveren

Minimale groepsgrootte: 15 personen

Openingstijden boerderij 't Westendorp:

 • Het theepottenmuseum: donderdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur.
 • Groepen vanaf 15 personen op afspraak buiten openingsuren.
"Met de familie op expeditie naar boerderij 't Westendorp was een groot succes. Zowel mijn ouders, als mijn kinderen vonden het geweldig! Daarnaast ook heel lekker gegeten vooraf en onderweg."
- Marijke (43 jaar, Aalten)

Originele WorkshopsMilk experience ( € 25 p.p.) (groepen vanaf 15 personen)

Start vanaf Suzie's Farm met een kop koffie en wat lekkers. Ga met je fiets naar onze boerderij, 't Westendorp. Bekijk onze koeien en struin langs de houtwallen. Leer over diverse keurmerken. Ga vervolgens terug naar Suzie's Farm en ervaar in onze workshopruimte hoe je zelf boter kan maken.
De Milk experience is mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie vanuit de gemeenten en provincie, aangevuld met Europese gelden. Dankzij deze subsidie kunnen mensen nog meer genieten van ontwikkelingen die plaatsvinden op het platteland.


Suzie's Workshop ruimte

Suzie's Farm beschikt over een compleet ingerichte workshopruimte geschikt voor een groepsworkshop met 15 personen. Aangrenzend aan de ruimte is er zowel binnen als buiten de mogelijkheid om te zitten met uw groep. Een workshop bij Suzie's Farm is perfect te combineren met een hapje en een drankje voor- of achteraf.

De workshopruimte beschikt over een eigen oven, diverse koelingen, ruim werkblad, wasbak met warm/koud water en diverse keukeninventaris.

We verhuren de ruimte met alle plezier aan derden. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot scholing/training van je personeel/studenten. Ook is een productpresentatie, een kookworkshop of bloemschikcursus mogelijk.

De Speeltuin & Boeren Minigolf

De speeltuin

Vanaf het terras is er overzicht over de hele speeltuin, zodat je de kinderen ook kunt blijven volgen vanaf je stoel. Zo kunnen de kids losgaan terwijl jij geniet van onze lokale en seizoensgebonden keuken.

Naast de speeltoestellen voor de jongere kinderen is er een voetbalveld voor de oudere jeugd. Het thema boerderij komt terug in de traptrekkerbaan, de graafmachines in de zandbak, de houten klimtractor en er staan kinderboerderijdieren naast de speeltuin.

Boeren minigolf

Opzoek naar een relaxte groepsactiviteit met uw gezin of familie? Suzie's Farm beschikt over een ruime midgetgolfbaan met 18 holes. Ideaal om tussen het eten en genieten door even de benen te strekken.

Fiets- en wandelroutes

Suzie's Farm is het startpunt van verschillende fiets- en wandelroutes die je door het prachtige landschap van Aalten en omgeving brengen. Eén van de fietsroutes gaat naar boerderij 't Westendorp. Leg een goede bodem op het terras met een lekkere lunch en beloon jezelf na afloop met een drankje en een stuk huisgemaakte taart. Binnen liggen er verschillende routekaarten voor u klaar.

Zin om te picknicken?

Ook voor onderweg hebben wij aan je gedacht. Neem een picknickmand of knapzak mee voor onderweg en maak je wandelroute nóg leuker en lekkerder.

Een picknickmand (€11,25 p.p.) bestaat uit verschillende zoete lekkernijen en broodjes waaronder onze eigen saucijzenbroodje. Vlees, kaas en jam van eigen boerderij. Een gekookt eitje, jus d'orange en verse melk. De picknickmand, de borden en het bestek leen je.

Een knapzak (€7,50 p.p) bestaat uit een flesje jus of verse melk, twee vers belegde sandwiches met vleeswaren van eigen boerderij en een stuk fruit. Voor de kids bestaat de knapzak uit ranja in een boerderijdrinkbeker, een kindersandwich, een stuk fruit en natuurlijk een boerderijverrassing voor thuis.

Farm & Country Fair

Het meest veelzijdige evenement in Nederland!

Op 21, 22 en 23 juni 2024 is alles rondom landleven en boerderij te vinden op de Farm & Country Fair. Dit evenement staat in binnen- en buitenland bekend om haar enorme variatie: van prachtige winkels, alles over ons eten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema. In het vintage dorp ga je jaren terug in de tijd met decoratie en voertuigen van vroeger. Natuurlijk is er veel entertainment: hippe foodtrucks, gevarieerde kinderattracties en echte luistermuziek zorgen voor een ontspannen sfeer. De Farm & Country Fair is een belevenis voor elke leeftijd.

Plan alvast je weekend vrij en kom een dag of langer genieten op een super veelzijdig evenement.

Openingstijden 2024:

Vrijdag 21 juni 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 22 juni 10.00 - 21.00 uur
Zondag 23 juni 10.00 - 18.00 uur

>> Meer informatie

Klootschieten

Een andere leuke groepsactiviteit is klootschieten. We hebben een route ontwikkeld wat ongeveer 2 km is en ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag neemt.

1778499 #1e4131