Bezoek Farm

Breng een bezoek aan onze Boerderij 't Westendorp. De boerderij waar al het zuivel en vlees vandaan komt. Naast de koeien kun je ook het follybos en de musea met vele tentoonstellingen ontdekken.

Openingstijden

Iedere zaterdag is het mogelijk het Follybos en het museum te bezoeken met de huifkar vanaf Suzie's Farm. Om 13 uur vertrekt de huifkar, graag van te voren reserveren via info@suziesfarm.nl. Het totale verblijf inclusief vervoer is ongeveer 3,5 uur. Kosten: € 10,- p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 6,00 p.p. Inclusief toegang tot het Follybos en het museum.

Het is ook mogelijk om via een fietsroute vanaf Suzie's Farm naar Boederij 't Westendorp te komen. De route heen en terug is ongeveer 36 km. De kosten zijn € 7,50 p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 4,00 p.p. Inclusief toegang tot het Follybos en het museum.


Wilt u op een andere dag komen neem dan contact op via 0543-466294 of vul het boekingsformulier in.


Lekkers voor onderweg

Naast de koffie to go is het ook mogelijk om vooraf al een picknickmand of knapzak te reserveren.

Picknickmand € 11,25 per persoon, vanaf 2 personen

Verschillende zoete lekkernijen en broodjes waaronder onze eigen saucijzenbroodje. Vlees, kaas en jam van eigen boerderij. Een gekookt eitje, jus d' orange en verse melk. Je leent een leuke picknickmand, borden en bestek.

Knapzak volwassenen 7,50 per persoon

flesje jus of verse melk
2x belegde sandwich met vleeswaren van eigen boerderij
stuk fruit

Knapzak kids 7,50 per kind
drinken in een mooie boerderijdrinkbeker
1x kidssandwich
stuk fruit
boerderijverrassing voor thuis

Boekingsformulier

Museum

Op 't Westendorp zijn 4 bijzondere musea en een aantal collecties van voorwerpen te zien:

In het kinderwagenmuseum zie je vele kinderwagens, poppenwagens en baby accessoires uit de jaren tussen 1850 en 1980.

Museum De Gewolkte Pot staat bomvol voorwerpen van alleen maar grijs gewolkt emaille, maar wát een variatie.

Het strijkijzermuseum komt uit Drenthe en is in 42 jaar met veel plezier bij elkaar verzameld. Bewonder hier vele honderden strijkbouten door de eeuwen heen.

Het nieuwste museum herbergt onwaarschijnlijk grappige en bijzondere Engelse theepotten. Zo zie je de Britse koningin, Downingstreet 10, de Big Ben, een compleet dorp, maar ook een bruidspaar, dierentuindieren, voertuigen, inrichting van huizen, Disney figuren en de kerstman.

Ook zie je antieke boerenvoorwerpen, een wekkerverzameling met meer dan 2000 wekkers en een grote verzameling van allerlei soorten koffie- en theepottenpotten.

Follybos

Folly's zijn bouwwerken die geen functie hebben. Het kan gaan om grappige of opvallende bouwwerken. Bij de bouw van een folly is veel creativiteit gebruikt. In het Follybos staan meerdere follies die zijn gebouwd met het doel om mensen te verrassen. Iedereen kan in het Follybos zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan.

Submenu