Bezoek Farm

Breng een bezoek aan Boerderij 't Westendorp. De boerderij waar al het zuivel en vlees vandaan komt. Naast de koeien kun je ook het follybos en de musea met vele tentoonstellingen ontdekken.

Openingstijden

In verband met het coronavirus zijn we uitsluitend open op afspraak. Er wordt uitleg gegeven door middel van informatieborden. Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op. Betaling via contante betaling of per pin. We houden ons aan alle richtlijnen van de RIVM en houden ten alle tijden 1,5 meter afstand.

Er is alleen een combinatiebezoek mogelijk met het Follybos en het Museum met diverse tentoonstellingen. De kosten zijn € 7,50 p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 4,00 p.p.

Vul hieronder het boekingsformulier om een boeking te maken.

Avondopenstelling

Het follybos is in het donker op z'n mooist. Daarom zijn wij vanaf nu ook open op donderdag t/m zondag van 19.00 uur tot 21.00 uur. Uitsluitend op afspraak.

Lekkers voor onderweg

Naast de koffie to go is het ook mogelijk om vooraf al een picknickmand of knapzak te reserveren.

Picknickmand € 11,25 per persoon, vanaf 2 personen

Verschillende zoete lekkernijen en broodjes waaronder onze eigen saucijzenbroodje. Vlees, kaas en jam van eigen boerderij. Een gekookt eitje, jus d' orange en verse melk. Je leent een leuke picknickmand, borden en bestek.

Knapzak volwassenen 7,50 per persoon

flesje jus of verse melk
2x belegde sandwich met vleeswaren van eigen boerderij
stuk fruit

Knapzak kids 7,50 per kind
drinken in een mooie boerderijdrinkbeker
1x kidssandwich
stuk fruit
boerderijverrassing voor thuis

Boekingsformulier

Museum

Op 't Westendorp zijn 4 bijzondere musea en een aantal collecties van voorwerpen te zien:

In het kinderwagenmuseum zie je vele kinderwagens, poppenwagens en baby accessoires uit de jaren tussen 1850 en 1980.

Museum De Gewolkte Pot staat bomvol voorwerpen van alleen maar grijs gewolkt emaille, maar wát een variatie.

Het strijkijzermuseum komt uit Drenthe en is in 42 jaar met veel plezier bij elkaar verzameld. Bewonder hier vele honderden strijkbouten door de eeuwen heen.

Het nieuwste museum herbergt onwaarschijnlijk grappige en bijzondere Engelse theepotten. Zo zie je de Britse koningin, Downingstreet 10, de Big Ben, een compleet dorp, maar ook een bruidspaar, dierentuindieren, voertuigen, inrichting van huizen, Disney figuren en de kerstman.

Ook zie je antieke boerenvoorwerpen, een wekkerverzameling met meer dan 2000 wekkers en een grote verzameling van allerlei soorten koffie- en theepottenpotten.

Follybos

Folly's zijn bouwwerken die geen functie hebben. Het kan gaan om grappige of opvallende bouwwerken. Bij de bouw van een folly is veel creativiteit gebruikt. In het Follybos staan meerdere follies die zijn gebouwd met het doel om mensen te verrassen. Iedereen kan in het Follybos zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan.

Submenu