Bezoek Farm

Breng een bezoek aan onze boerderij 't Westendorp, de boerderij waar de zuivel en het vlees vandaan komt. Naast de koeien kun je ook het follybos en het museum met uitgebreide verzamelcollecties ontdekken. het restaurant en de boerderij liggen ongeveer 8 km uit elkaar.

Openingstijden

Het follybos en museum zijn in september na afspraak open voor groepen vanaf 10 personen. Graag hiervoor melden op Westendorpweg 2. De entree hiervoor is €10,00 p.p. inclusief een kop koffie of thee.

Wil je een afspraak maken? Mail naar info@countryfair.nl of bel even met Joke: 0654 288955.

Lekkers voor onderweg

Picknickmand € 11,25 per persoon, vanaf 2 personen

Verschillende zoete lekkernijen en broodjes waaronder onze eigen saucijzenbroodje. Vlees, kaas en jam van eigen boerderij. Een gekookt eitje, jus d'orange en verse melk. Je leent een leuke picknickmand, borden en bestek.

Knapzak volwassenen 7,50 per persoon

flesje jus of verse melk
2x belegde sandwich met vleeswaren van eigen boerderij
stuk fruit

Knapzak kids 7,50 per kind
drinken in een mooie boerderijdrinkbeker
1x kidssandwich
stuk fruit
boerderijverrassing voor thuis

Museum

Op boerderij 't Westendorp, op acht kilometer afstand van het restaurant, zijn vier bijzondere musea en een aantal collecties van voorwerpen te zien:

In het kinderwagenmuseum zie je vele kinderwagens, poppenwagens en baby accessoires uit de jaren tussen 1850 en 1980.

Museum De Gewolkte Pot staat bomvol voorwerpen van alleen maar grijs gewolkt emaille, maar wát een variatie.

Het strijkijzermuseum komt uit Drenthe en is in 42 jaar met veel plezier bij elkaar verzameld. Bewonder hier vele honderden strijkbouten door de eeuwen heen.

Het nieuwste museum herbergt onwaarschijnlijk grappige en bijzondere Engelse theepotten. Zo zie je de Britse koningin, Downingstreet 10, de Big Ben, een compleet dorp, maar ook een bruidspaar, dierentuindieren, voertuigen, inrichting van huizen, Disney figuren en de kerstman.

Ook antieke boerenvoorwerpen, een wekkerverzameling, peper- en zoutstellen, radio's van vroeger en een grote verzameling van allerlei soorten koffie- en theepottenpotten zijn hier te bewonderen.

Follybos

Folly's zijn bouwwerken die geen functie hebben. Het kan gaan om grappige of opvallende bouwwerken. Bij de bouw van een folly is veel creativiteit gebruikt. In het Follybos staan meerdere follies die zijn gebouwd met het doel om mensen te verrassen. Iedereen kan in het Follybos zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan.

Silo Art Tour

Unieke verhalen uit de Achterhoek komen tot leven tijdens de Silo Art Tour. Op verschillende locaties zijn schuren, silo's en andere agrarische gebouwen omgetoverd tot ware kunstwerken. De allereerste locatie en initiatiefnemer van de Silo Art Tour: Boerderij 't Westendorp. In november 2020 werden deze silo's in Aalten beschilderd door @roosartpaintings met een echt Achterhoeks verhaal. Lees het verhaal op siloarttourachterhoek.nl.

Boekingsformulier